About me

Ik ben Miryam, woonachtig in Enschede, getrouwd en trotse moeder van vier. Bijna 15 jaar heb ik gewerkt als dansdocent en danstherapeut, voornamelijk met kinderen. Naast danstherapeut ben ik opgeleid tot stress counselor en kindercoach. Schrijven is altijd een van mijn grote liefdes geweest en naast mijn werk volgde ik een opleiding tot copywriter.

Ik rolde een beetje het werkveld in en momenteel hou ik me vooral bezig met social media beheer (het maken van content vooral voor Instagram) en teksten schrijven. 

Love what you do

The only way to do great work, is to love what you do.

-Steve Jobs

Vanuit deze woorden, probeer ik invulling te geven aan alles wat ik doe. Alleen dan kan ik vanuit passie en enthousiasme werken. Dit resulteert in werk dat altijd dicht bij mezelf staat en waar ik veel voldoening uit haal. 

En verder..

Naast het moederschap en mijn freelance werkzaamheden, vind ik het belangrijk om mijn tijd te vullen met zaken die voor mij belangrijk zijn. Daarom zet ik mij met hart en ziel in voor oa Stichting Leergeld Enschede en heb ik mij verbonden als gastvrouw aan de Ronald MC Donald huiskamer die gerealiseerd wordt in Medisch Spectrum Twente.

In de media

 

Merel van Lotus writings nomineerde me voor een Very inspiring blog award en ze schreef daarbij het volgende:

“Miryam is iemand waarvan ik denk dat ik haar in het echte leven heel erg gezellig zou vinden. Ze komt sociaal over, lekker down to earth en vol zelfspot. Ze heeft vier prachtige kinderen, al verraadt haar lijf niks: ze is jaloersmakend slank is als een den. Aanrader om te volgen, ook op Instagram.”

Wie ze nog meer nomineerde, lees je hier http://www.lotuswritings.nl/very-inspiring-blogger-award/

 

Bouchra van Mama ISH blog nomineerde me voor de Liebster award 2017. Zij schreef:

“Ik volg al een tijdje deze te gekke mama en haar gezin met 4 kids. Zij laat het zo makkelijk uitzien. Hoe doet ze dat toch? Daarnaast is ze ook nog danstherapeut en dansdocent. Op haar Youtube kanaal Mom in heels kan je dit gezin ‘live’ volgen onder de naam Life with the fantastic four. Hoe toepasselijk!”

Wie ze nog meer nomineerde, lees je hier https://mamaish.com/2017/10/08/super-blij-met-mijn-nominatie/

 

Jannike van Enschede in de Buurt kwam gezellig bij ons thuis voor het item Enschedeër van de week. Hierin vertel ik, samen met mijn kids, over mijn activiteiten als (mom)blogger.

Het hele item vind je hier https://indebuurt.nl/enschede/enschedeer-van-de-week/miryam-blogt-over-haar-kinderen~7519/

 

Iris van Kleine Indiaantjes publiceerde een interview over mij als Instagrammer. Super leuk om antwoord te geven op haar vragen over mijn leven en het moederschap.

Het hele interview lees je hier https://kleineindiaantjes.nl/2018/03/16/u-are-my-favorite-follower-4/