About me

Ik ben Miryam, woonachtig in Enschede, getrouwd en trotse moeder van vier kinderen. Bijna 15 jaar heb ik gewerkt als dansdocent en danstherapeut, voornamelijk met kinderen. Naast danstherapeut ben ik opgeleid tot coach (HBO coaching).  In mijn privé leven heb ik oa te maken met ASS en ADHD. Moeder van en vrouw van... en ik weet als geen ander hoe groot de impact hiervan is op je eigen leven, maar ook op het gezinsleven. 

Love what you do

The only way to do great work, is to love what you do.

-Steve Jobs

 

En verder..

Naast het moederschap, mijn baan als leerlingcoach op een middelbare school en mijn freelance werkzaamheden, vind ik het fijn om mijn tijd te vullen met zaken die voor mij belangrijk zijn. Ik heb me als vrijwilliger ingezet voor Stichting Leergeld Enschede en was verbonden als gastvrouw aan de Ronald MC Donald huiskamer in Medisch Spectrum Twente. Nu er echter steeds minder vrije tijd over blijft, vind ik het ook heerlijk om lekker op de bank te hangen met onze honden (de kinderen hebben hier steeds minder zin in), een boek te lezen en herinneringen te maken met mijn lievelingsmensen.

In de media

Roxanne van Norde interviewde mij en mijn dochter over de moeilijkste periode in ons leven.

Een gesprek tussen moeder en dochter over diepe dalen, hoop en liefde.

Miryam en haar dochter Esra, inmiddels zeventien, willen hun verhaal delen om het taboe rondom zelfmoordgedachten te doorbreken. Om het voor anderen makkelijker te maken om hulp te vragen tijdens het dagelijkse kopje thee aan de keukentafel.

https://www.tubantia.nl/enschede/miryams-dochter-esra-wilde-zelfmoord-plegen-vier-jaar-later-is-ze-er-nog-dankzij-de-juiste-hulp-we-hadden-eerst-niks-door~a7c7a10c/

 

Merel van Lotus writings nomineerde me voor een Very inspiring blog award en ze schreef daarbij het volgende:

“Miryam is iemand waarvan ik denk dat ik haar in het echte leven heel erg gezellig zou vinden. Ze komt sociaal over, lekker down to earth en vol zelfspot. Ze heeft vier prachtige kinderen, al verraadt haar lijf niks: ze is jaloersmakend slank is als een den. Aanrader om te volgen, ook op Instagram.”

Wie ze nog meer nomineerde, lees je hier http://www.lotuswritings.nl/very-inspiring-blogger-award/

 

Bouchra van Mama ISH blog nomineerde me voor de Liebster award 2017. Zij schreef:

“Ik volg al een tijdje deze te gekke mama en haar gezin met 4 kids. Zij laat het zo makkelijk uitzien. Hoe doet ze dat toch? Daarnaast is ze ook nog danstherapeut en dansdocent. Op haar Youtube kanaal Mom in heels kan je dit gezin ‘live’ volgen onder de naam Life with the fantastic four. Hoe toepasselijk!”

Wie ze nog meer nomineerde, lees je hier https://mamaish.com/2017/10/08/super-blij-met-mijn-nominatie/

 

Jannike van Enschede in de Buurt kwam gezellig bij ons thuis voor het item Enschedeër van de week. Hierin vertel ik, samen met mijn kids, over mijn activiteiten als (mom)blogger.

Het hele item vind je hier https://indebuurt.nl/enschede/enschedeer-van-de-week/miryam-blogt-over-haar-kinderen~7519/

 

Iris van Kleine Indiaantjes publiceerde een interview over mij als Instagrammer. Super leuk om antwoord te geven op haar vragen over mijn leven en het moederschap.

Het hele interview lees je hier https://kleineindiaantjes.nl/2018/03/16/u-are-my-favorite-follower-4/