Weer een moeder met een blog?

Ja hoor! Ik ben er ook 1, een moeder met een blog :-) Dat wil zeggen, ik had een blog, toen weer niet en toen weer wel. Lang verhaal;
Jaren geleden had ik mijn eigen blog op het platform Mamazijn, daar maakte ik kennis met de bloggersscene, deed ik leuke contacten op en werd ik regelmatig gevraagd voor gastblogs. Het schrijven van blogs over het moederschap was toen een leuke aanvulling op mijn werk als dansdocent en danstherapeut.
Inmiddels heb ik qua werk de switch gemaakt naar het coachen van leerlingen op een middelbare school. Bloggen verdween naar de achtergrond, maar als tekstschrijver bleef ik schrijven in opdracht. Veel webteksten, nieuwsbrieven, maar ook verschillende trainingen en zelfs een boek dat ik mocht redigeren! Super leuk, maar de behoefte om voor mezelf te schrijven, bleef. Dus, daarom toch wel een blog. Ik schrijf hier zonder enige regelmaat over mijn chaotische leven en bijna altijd met een dikke vette knipoog. 

Mindstyle & Inspiratie

Naast moeder, partner en coach ben ik natuurlijk ook gewoon mezelf.. 

Ik ben altijd nieuwsgierig, altijd op zoek, ik wil niks missen, maar ook niet overal bij zijn. Ik probeer een lifestyle na te streven die inhoud en voldoening geeft, zonder me te verliezen in onbelangrijke dingen. Slow living, consuminderen, leven vanuit intenties, bewust leven en loslaten zijn onderwerpen die me aanspreken en waar ik meer over wil weten en schrijven. Mijn ervaring als therapeut en coach neem ik hierin mee, maar het blijft een zoektocht. Join me!