Tienercoaching

Voor tieners, pubers, adolescenten en een klein beetje voor hun ouders :-)

Tienercoaching is kortdurend, praktisch, oplossingsgericht, maar bovenal maatwerk en gericht op jouw specifieke hulpvraag.

Waarom een tienercoach?

De meeste veranderingen in je leven vinden plaats in de puberteit. Het kan heel goed zijn dat je daarbij tegen wat 'dingetjes' aanloopt. Gaat het even niet zoals je wilt en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan kan het fijn zijn dat je met iemand kunt praten. Samen kijken we wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten. Waar kun je aan denken? 

- Je zit niet lekker in je vel
- Het loopt op school niet zo fijn, of juist thuis
- Je hebt last van faalangst
- Je voelt je eenzaam
- Je voelt je onzeker
- Je hebt moeite om je te concentreren
- Het lukt je maar niet om te ontspannen
- Je hebt keuzestress voor de toekomst
- of je ouders willen graag weten hoe ze jou kunnen helpen

Hoe dan?

Afhankelijk van je (hulp)vraag kunnen we op veel verschillende manieren samen aan het werk gaan. Daarbij gebruiken we verschillende technieken en methodes, maar het accent zal liggen op oplossingsgerichte gespreksvoering, creatieve werkvormen, spelletjes of iets anders dat goed bij jou past. De coachingssessies zijn doelgericht, we gaan samen doelen stellen en kijken hoe je deze kunt bereiken. 

Waar?

Woon je in Twente of omgeving? Dan kunnen we bij je thuis afspreken, op een andere plek of online. Als je het prettig vindt, kunnen we ook gaan wandelen, sporten of een andere activiteit doen tijdens het coachen. Woon je buiten een straal van 30 km  van  Enschede? Dan spreken we elkaar online en coach ik je via een google meet. 

 

Heb je een vraag voor me?