Tekstschrijver

Liefde voor taal, tekst en schrijven heb ik altijd gehad. Dit vertaalde zich vroeger in veel, heel veel, lezen en daarna in verhaaltjes bedenken en schrijven. Jong geleerd is oud gedaan. Als freelance copywriter, tekstschrijver, content creator en blogger schrijf ik op verschillende websites en voor verschillende opdrachtgevers. Ik ben gefascineerd door de kracht van het geschreven woord. Een boodschap overbrengen, sfeer creëeren, inspireren of een verhaal vertellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een heldere boodschap uitdragen in woord en het creëren van mooie en eerlijke content in foutloos Nederlands, vind ik een heerlijke uitdaging. Voor mijn werk als tekstschrijver en copywriter schrijf ik oa (seo )webteksten, trainingen, blogs en nieuwsbrieven. Ik verdiep me in mijn klanten en de 'taal' die zij spreken. Vanuit hier kan ik een bescheiden bijdrage leveren aan het consequent, consistent en herkenbaar uitdragen van de bedrijfsmissie en visie.

Maatwerk

Het schrijven van teksten is altijd maatwerk. Neem vooral contact op als ik iets voor je kan doen.

 

Wil je meer zien van mijn werk? 

Zien is geloven, ja toch? ;-)
Een goede tekstschrijver spreekt dezelfde taal als jij en je doelgroep. Wil je met mij werken? Dan vind ik het belangrijk dat we een klik hebben en je mij kunt voorzien van de juiste input zodat ik een verhaal kan vertellen. 

Ik schreef oa webteksten, nieuwsbrieven, blogs en trainingen voor Flawlash 

Voor Pronto wonen schreef ik seo productomschrijvingen ism The Storystyler

Voor Blue Butler Athletes mocht ik de webteksten redigeren

Ik schreef blogs voor https://www.bodysilk.nl/

Voor Dance and fashion schreef ik webteksten, nieuwsbrieven en blogs

Wanna work with me?

Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen of het uitwisselen van ideeën onder het genot van een kop koffie 🙂